Locul in care Inveti sa te Infrumusetezi !

Prevenirea Aparitiei Vergeturilor

Ce putem face pentru a preveni aparitia vergeturilor?

prevenirea-vergeturilor
Cel mai simplu mod de a "vizualiza" vergeturile este felul in care arata un balon care a fost umflat si apoi dezumflat. Daca vei incerca sa il umpli cu aer din nou vei observa ca si-a pierdut din elasticitate si ca nu va arata la fel de bine ca inainte. Acelasi lucru se intampla si in cazul vergeturilor.
1. Evitarea ingrasarii si slabirii bruste ;
2. Evitarea corticosteroizilor ;
3. Folosirea cremelor si lotiunilor cu rol de imbunatatire a concentratiei de colagen si elastina din piele, de hidratare si hranire ;
4. O alimentatie corecta, cu toate vitaminele si mineralele necesare.
In jur de 80 % din femeile insarcinate sufera de aceasta problema. Intinderea pielii abdomenului datorata castigarii in greutate determina aparitia vergeturilor in a sasea sau a saptea luna. Femeile insarcinate nu sunt singurele care intampina acest disconfort. Adolescentele si sportivele sunt predispuse aparitiei acestor dungulite inestetice. De fapt, orice persoana care se ingrasa sau slabeste intr-o perioada scurta de timp se va confrunta cu aceasta problema.
Masajul pielii este o solutie, acesta contribuind la imbunatatirea circulatiei. De asemenea, pentru a conferi pielii suplete este indicata folosirea cremelor in fiecare zi. Alimentele care contribuie la sanatatea epidermei sunt cele bogate in vitamina C si E, zinc si siliciu.
Toxinele si cantitatile de apa depuse in celule contribuie la aparitia acestor rupturi ale dermei. O solutie destul de eficienta este exfolierea pielii si hidratarea ei.
prevenirea-vergeturilor
Iata cateva recomandari bune in general si pentru sanatatea femeii si ajuta mult la prevenirea vergeturilor.
1. Mananca sanatos, variat si echilibrat pentru a mentine o greutate in limitele recomandate de 11-15 kilograme. O nutritie bua este esentiala pentru dezvoltarea bebelusului, dar contribuie si la intarirea si flexibilitatea pielii. Daca vei lua in greutate in mod gradual fara modificari bruste, pielea se va intinde cu o rata constanta si nu vor aparea linii de intindere care sa strice aspectul frumos al corpului.
2. Maseaza zonele in care apar sau pot aparea vergeturile cu o perie de corp sau o carpa uda.
3. Bea multa apa. Hidratarea este semnificata pentru starea generala a mamicii si dezvoltarea copilului.
4. Ia vitamine pentru a suplini toate substantele de care ai nevoie.
5. Mentine o piele hidratata tot timpul, incepand cu primul trimestru de sarcina, cel tarziu al doilea, cat si in perioada de dupa nastere, folosind uleiuri si creme special destinate femeilor insarcinate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MY VIDEO 1

MY VIDEO 2

MY VIDEO 3

 

femeia-disponibila Copyright © 2011 designed by p3rpetuum