Locul in care Inveti sa te Infrumusetezi !

Cum Tratam Vergeturile

Tratamentul Vergeturilor, este posibil?

prevenirea vergeturilor

Verdictul realist al specialistilor este ca vergeturile

pot fi, in cel mai bun caz, estompate, miscorate si decolorate, insa nu indepartate!
Tratamente medicale, precum peeling-ul chimic, lumina intens pulsata, mezoterapia si terapia cu laser nu fac minuni. Ele pot oferi doar o imbunatatire a aspectului, o usoara estompare si decolorare a vergeturilor, facandu-le mai putin vizibile ochiului.

Terapia minim invaziva - efect de micsorare a vergeturilor

Peeling-ul chimic, laser terapia, lumina intens pulsata si mezoterapia actioneaza tintit asupra vergeturilor, relizand o reducere a dimensiunii lor, si o decolorare precoce. Efectul acestor terapii este de atenuare a lor, dar nu si a numarului acestora.

Liftingul de coapse si abdominoplastia - metode chirurgicale de indepartare a vergeturilor

Singurul tratament sigur de indepartare definitiva a vergeturilor este acela chirurgical: liftingul de coapse, atunci cand vergeturile sunt prezente in zona coapselor, si abdominoplastia, atunci cand vergeturile se afla in zona abdomenului.

Un nou tratament cu laser oferă pacienţilor posibilitatea de a elimina vergeturile de pe corp cu până la 75%, informează dailymail.co.uk.

Noul tratament cu laser, efectuat cu ajutorul aparatului The Lux 1540, utilizat deja în clinicile din SUA, este eficient nu doar în eliminarea vergeturilor, ci şi în tratarea cicatricelor chirurgicale, acneelor şi a melasmei – zone ale feţei cu o pigmentaţie brună – şi ale altor afecţiuni dermatologice.
Creatorii noului dispozitiv cu laser au declarat ca pentru a obtine cele mai bune rezultate este nevoie de cel mult patru sedinte de terapie.
The Lux 1540 este singurul tratament cu laser autorizat de Food and Drug Administration din Statele Unite, iar rezultatele testelor clinice au fost pozitive.
Testele, realizate pe un esantion de 200 de pacienti, au relevat o eficienta de pana la 75% a tratamentului, iar noul dispozitiv nu are niciun efect secundar negativ si nu afecteaza derularea normala a activitatilor zilnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MY VIDEO 1

MY VIDEO 2

MY VIDEO 3

 

femeia-disponibila Copyright © 2011 designed by p3rpetuum