Locul in care Inveti sa te Infrumusetezi !

Ce este Colagenul

Colagenul si rolurile sale

Mereu frumoase, proaspete, elegante. Este o adevarata arta sa tii ridurile departe, o arta pentru care, insa, unele femei accepta sa indure suplicii cu un singur scop. Ele pentru Ei.
Rolul colagenului
Colagenul este o proteina care face aproximativ 25% din cantitatea totala de proteine din corpurile noastre. Exista mai mult de 25 de tipuri identificate de colagen in intreg organismul uman, foarte multe regasindu-se in piele.
Colagenul este cea mai abundenta proteina din organismul uman si este responsabil pentru asigurarea suportului structural tesuturilor. Se gaseste in general in tesu
turi cu fibre precum tendoane, muschi, cartilaj, ligamente si piele se regaseste de asemenea in oase, dinti, plamani si alte organe interne.
De pilda, toata lumea a auzit despre injectiile cu colagen, utilizate pentru eliminarea ridurilor si celulitei si pentru ingrosarea buzelor. Ca si injectiile cu Botox, aceasta procedura este comuna, desi putini cunosc faptul ca ingredientele produsului folosit sunt cel putin bizare. Dupa cum se stie, colagenul este o proteina responsabila de forta si elasticitatea pielii, fiind intalnit la bovine.
Colagenul se intalneste de obicei in discutiile despre imbatranirea pielii. In jurul varstei de 20 de ani, productia de colagen incetineste, si fibrele elastice din piele incep sa isi piarda tineretea.

Efectele Injectiilor cu colagen

Care sunt efectele secundare ale injectiilor cu colagen?
Rolul colagenului
Colagenul a fost prima substanta folosita pentru tratarea ridurilor.Aparut din 1976, este inca un tratament popular datorita elasticitatii si a texturii. Injectiile cu colagen sunt folosite de chirurgi plastici pentru ca sunt relativ ieftine comparativ cu alte tratamente antiriduri si pentru ca riscurile de complicatii sunt mai mici.

de stiut despre colagen

Multi oameni nu cunosc intregul potential al injectiilor cu colagen. In afara de aproduce buze mai pline, colagenul minimizeaza sau chiar elimina ridurile din zona fetei, poate imbunatati aspectul in zonele de piele cicatrizata dar poate corecta si multe defecte cosmetice. Riscuri si beneficii ale injectiilor cu colagen Injectiile faciale cu colagen sunt sigure si eficienta, asigurand o piele mai fina si buze mai pline. Totusi pacientii trebuie sa stie ca tratamentul poate implica si anumite riscuri si posibile complicatii, inclusiv reactii alergice, o schimbare a nuantei pielii in zona tratata si posibile infectii. Ca si in cazul oricarei proceduri cosmetice, pacientii trebuie sa inteleaga pe deplin riscurile si beneficiile tratamentelor cu colagen inainte de a se decide sa urmeze aceasta procedura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MY VIDEO 1

MY VIDEO 2

MY VIDEO 3

 

femeia-disponibila Copyright © 2011 designed by p3rpetuum