Locul in care Inveti sa te Infrumusetezi !

Modele de Dieta Anticelulita

Diete Anticelulita

combaterea_celulitei
Propun o dietă care te va ajuta să slăbeşti două kilograme în patru zile, dar şi să scapi de celulita de pe burtă, picioare şi coapse.
Esenţial in acesta dieta sunt ceaiurile - te ajută să elimini toxinele şi apa în exces din ţesuturi, în plus au efect de ardere a grăsimilor.
Din meniu, pastele fac parte din masa principală a zilei. De obicei sunt interzise în curele de slăbit, dar în această combinaţie şi cantitate, te vor ajuta să te saturi dar să pierzi în greutate. Rezultatul: o piele mai fină şi fără aspect de „coajă de portocală”.
Masa de dimineaţă
- Două-trei linguri de musli simplu sau fulgi de ovăz amestecaţi cu 250 ml iaurt degresat.
- Două felii de pâine integrală, două linguri de brânză de vaci degresată, castravete, morcov, un pahar cu suc de fructe.
- Două felii de pâine integrală, o lingură de brânză de vaci degresată, o linguriţă de miere, un măr.
Masa de seară
O supă preparată din: doi morcovi, o ţelină, un cartof, un păstârnac. Taie legumele cubuleţe, pe care le fierbi împreună cu o ceapă întreagă. Scoţi ceapa şi serveşti supa condimentată cu sare şi piper, după gust. Pune deasupra pătrunjel tocat.
Idei pentru masa de prânz
Salată "Roma"
Ingrediente:
- 50 g paste
- 1 ardei roşu
- 1 ou fiert tare
- 2 fire de ceapă verde
- 1 felie de şuncă slabă
- ½ salată verde
- 1 lingură de oţet de mere
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 linguriţă de muştar
- sare
- piper
Pregătire: Fierbi pastele în apă cu sare şi le scurgi. Tai felii ardeiul, ceapa verde, salata, oul şi şunca. Prepari un sos amestecând oţetul cu muştarul, după care adaugi uleiul, sare şi piper. Torni sosul peste salată.

Spaghete cu peşte
Ingrediente:
- 50 g spaghete
- 1 roşie
- 1/2 lingură ulei de măsline
- 100 g file de peşte
- 1 lingură iaurt degresat
- 1 lingură de busuioc tocat
- sare
- piper
Pregătire: Fierbi spaghetele în apă cu sare şi le scurgi. Tai roşia felii. Încălzeşti uleiul în tigaie şi pui feliile de roşii la călit trei minute, după care le scoţi din tigaie şi pui peştele la prăjit. Condimentează cu sare şi piper şi adaugă o lingură de iaurt degresat. Pune peştele tăiat bucăţele şi roşia peste spaghete. Presară deasupra busuioc.
Paste cu pui
Ingrediente:
- 100 g paste
- 100 g piept de pui fără piele şi os
- ½ lingură ulei de măsline
- 2 roşii
- 3 căţei de usturoi
- 100 ml supă de pui
- 1 legătură de pătrunjel
Pregătire: Fierbi pastele în apă cu sare şi le scurgi. Tai roşiile şi usturoiul bucăţi. Frigi carnea de pui până este aproape făcută. Iei de pe foc şi o tai cubuleţe. Pui în tigaie usturoiul şi îl căleşti până se face auriu. Adaugi supa de pui şi roşiile. Reduci focul şi laşi la fiert două minute. Adaugi puiul şi mai laşi la fiert jumătate de minut, mestecând continuu. Amesteci apoi totul cu pastele, condimentezi şi adaugi deasupra pătrunjelul tocat.
Salată "Paris"
Ingrediente:
-50 g paste
- 2 fire de praz
- 50 g măsline negre
- 2 roşii
- 1 lingură de ulei
- 1 lingură suc de lămâie
- 2 linguri de cimbru
- sare
- piper
Pregătire: Fierbi pastele în apă cu sare şi le scurgi. Căleşti prazul şi roşiile. Amesteci toate ingredientele şi condimentezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MY VIDEO 1

MY VIDEO 2

MY VIDEO 3

 

femeia-disponibila Copyright © 2011 designed by p3rpetuum